Пирин (Благоевград) започва кампания, която има за цел привличане на повече

...
Пирин (Благоевград) започва кампания, която има за цел привличане на повече
Коментари Харесай

Пирин започва кампания за привличане на повече деца и младежи на стадиона

Пирин (Благоевград) започва акция, която има за цел привличане на повече деца и младежи на стадиона за домакинските мачове на представителния тим. Тя е под надпис " Подкрепяй родния си тим - Пирин е голема планина ".

Инициативата ще включва даване на безвъзмездни билети за мачовете на " Гнездото " на възпитаници от 1-ви до 4-ти клас от разнообразни учебни заведения в Благоевград, запознаване на децата с значими акценти от вековната история на клуба и срещи с някои от актуалните футболисти и треньори на Пирин.

Първите възпитаници, които получиха безвъзмездни билети, са тези от 5-о СУ " Георги Измирлиев " с шеф Мария Котева и тези от 8-мо СУ " Арсени Костенцев " с шеф Сергей Биров. Те ще имат опцията да участват на стадион " Христо Ботев " по време на днешната среща с Черно море, която стартира в 15:15 ч.

Съобщението, което разгласиха благоевградчани гласи:

Стартира акцията - " Подкрепяй родния си тим - Пирин е голема планина "  

ОФК Пирин започва акцията за привличане на повече деца и младежи на стадиона за домакинските мачове на представителния тим - " Подкрепяй родния си тим - Пирин е голема планина ".

Кампанията ще включва даване на безвъзмездни билети за мачовете на " Гнездото " на възпитаници от 1-ви до 4-ти клас от разнообразни учебни заведения в Благоевград, запознаване на децата с значими акценти от вековната история на клуба и срещи с някои от актуалните футболисти и треньори на Пирин.

Първите възпитаници, които получиха безвъзмездни билети са тези от 5-то СУ " Георги Измирлиев "  с шеф Мария Котева и тези от 8-мо СУ " Арсени Костенцев "  с шеф Сергей Биров. Те ще имат опция да участват на днешната среща с Черно море, която стартира в 15.15 ч.

Ръководството на ОФК Пирин се надява, че акцията " Подкрепяй родния си тим - Пирин е голема планина " ще способства за популяризирането освен на вековния ни клуб измежду младото потомство, а ще запознае децата с значимите за нашето общество полезности, които футболната игра съставлява.
 Александър Дюлгеров: Можем да изненадаме Черно море
Александър Дюлгеров: Можем да изненадаме Черно море

Капитанът на Пирин е убеден във опциите на отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР